Sabtu, 09 Juli 2011

Doa jowo menyambut kelahiran jabang bayi

Syahadat 3x, sholawt 7x, al qodr 7x, lalu membaca mantra : He ngger bambang kumolo bambang kumali sok nek lahir dadio bocah sing utomo, migunani bagi nuso lan bangsa khususe ing agama islam manut miturut tata kramane nabi Muhammad lan wong tuwo lorone. Amien

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar